The World of Sérénité

Sérénité är ett möte mellan svensktillverkade inredningsdetaljer för sovrummet och noggrant utvalda textilier som skapar en lyxig och rofylld känsla hemma.

Vår vision

När Sérénite grundades 2021 var det med den tydliga visionen att skapa högkvalitativa sovrumsmöbler med ett starkt fokus på hållbarhet – både i valet av material och i design och produktion.

Sovrummet är platsen där vi både startar och avslutar dagen. Det är där vi sätter tonen och intentionen för den kommande dagen, och där vi ges tid till reflektion över dagen som gått. Men trots att det är ett rum som är en så viktig del av vår vardag, får sovrummet ofta inte den uppmärksamhet och omtanke det förtjänar. Vårt mål är att förvandla sovrummet till en unik oas där du verkligen kan koppla av, vara bekymmerslös och befinna dig i stunden.

Våra värderingar

Hantverket

För oss är hantverket ovärderligt – och vi vet att allt fler människor i vår tid förstår och värdesätter hantverk. Vi massproducerar inget utan allt tillverkas på beställning. Detta låter oss vara väldigt flexibla och gör det möjligt för oss att lägga tid på varje design och verkligen lyfta fram hantverket i våra möbler. När du köper en produkt från Sérénité köper du ett äkta svenskt hantverk.

Våra värderingar

Kvalitet

Vi är övertygade om att textilier och materialval har förmågan att förändra känslan och atmosfären i alla typer av rum. Med detta som utgångspunkt väljer vi med stor omsorg och noggrannhet ut exklusiva textilier och material av hög kvalitet. En möbel ska kunna hålla i många år. Vi tror på en hållbar design och hållbara möbler. En produkt från Sérénité är en investering som kommer finnas med dig i år framöver.

Våra värderingar

Hållbarhet

För oss är en ansvarsfull produktion en viktig del i allt vi gör. Vi samarbetar med väletablerade och transparenta lokala leverantörer och partners. Att alla våra produkter tillverkas i Sverige är inte bara bra ur ett miljöhänseende genom att vi kan hålla transportsträckorna så korta som möjligt – det gör också att vi har full kontroll över produktionen och kan vara flexibla gentemot våra kunder.

Alla våra produkter är skapade för att hålla i många år – både i sin design och sin kvalitet, vilket är hållbarhet i sin sannaste form.