Leverans

Allmänt

Vi levererar varor till dig som beställer i Sverige på olika sätt beroende på de varor och tjänster du har köpt av oss. Observera att vi ej transporterar varor utanför Sverige.

Om du har köpt sängtillbehör av oss så kommer dessa att levereras direkt hem till dig eller närmsta postombud med PostNord.

Om du har har beställt en sänggavel från oss gäller följande leverans nedan,

Du får en pall levererad hem till dig av PostNord. Bor du i villa eller radhus kan du välja plats för leverans från en lista, exempelvis carport, altan eller baksida.

PostNord levererar till port eller tomtgräns och du ansvarar för upp- och inbärning.

Paketet (försändelsen) kontrolleras och kvitteras av dig vid porten för pall och styckegods, eller vid dörren för paket.

Du kan också enkelt välja tiden för leverans. När PostNord levererat får du ett sms eller en avisering via mejl.

Dessa Allmänna Villkor gäller alla beställningar som görs av kunden, hädanefter kallad ”Konsumenten” eller ”du” respektive ”dig”, av produkter från serenite.se. Genom att godkänna våra Allmänna Villkor intygar du även att de uppgifter som du har lämnat är riktiga samt att du tagit del av informationen angående behandling av dina personuppgifter (se nedan).

Vi reserverar oss rätten att, när som helst, ensidigt ändra i dessa Allmänna Villkor samt för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Den version av de Allmänna Villkoren som Konsumenten godkänner vid ett köp är de villkor som gäller i förhållande till det specifika köpet.

Vid frågor om Sérénités eller våra Allmänna Villkor, vänligen vänd er till info@serenite.se.

Leveranstid

Leveranstid på våra  sänggavlar är 6-8 veckor. Leveranstid på övriga produkter är cirka 2 – 10 dagar beroende på produkt och förutsatt att vi har varan i lager.

Vi reserverar oss rätten att ändra på detta. Skulle en förändring i leverans uppstå så kommer vi att informera dig om statusen.